23. ročník Líšnického puchýře: Turistický pochod pro všechny!

0

TJ Sokol Líšnice, 23, ročník, Líšnický puchýř, turistický pochod, 20, dubna, blog, region24, zdravetrendy


TJ Sokol Líšnice zve na 23. ročník turistického pochodu "Líšnický puchýř" dne 20. dubna. Nabídne čtyři trasy různých délek a náročností. Start mezi 8-11 hodin v Líšnici. Na účastníky čekají diplom, občerstvení a domácí kuchyně.

V sobotu 20. dubna, TJ Sokol Líšnice Vás srdečně zve na 23. ročník oblíbeného turistického pochodu s názvem 'Líšnický puchýř'. Startování se uskuteční od 8 do 11 hodin přímo od sokolovny v malebné Líšnici a je slíbeno pro všechny účastníky drobné pohoštění k posílení těla i ducha. Očekáváme hojnou účast a těšíme se na Vás!

Jako každý rok, nabízíme 4 trasy s různými náročnostmi a délkami. Naše trasa 4 km je perfektní volbou pro maminky s kočárky, ale i pro ty, kteří dávají přednost pohodlné a ne příliš náročné procházce. Zbylé trasy lze prozkoumat pěšky nebo na kole. Pro ty, kteří si chtějí zlepšit kondici, nabízíme možnost některou z tras zaběhnout. A co je nejlépe? Ano, bereme se na vás všechny - rodiny, jednotlivce, sportovce, turisty a dokonce i vaše čtyřnohé kamarády! Přepravujeme se, že denní vzduch je pro všechny, a proto jsou zde vítány všechny zvířátka, pokud jsou v provozu odpovědní majitelé.

Nyní k nejdůležitějšímu: 'Líšnický puchýř' je akce konaná za každého počasí. Ať už se jedná o slunečný jarní den, nebo chladný a větrný dubnový den, neměli byste si nechat ujít tuto jedinečnou příležitost připojit se k nám na této skvělé cestě! Abych to shrnul, čekáme na vás v sobotu 20. dubna od 8 do 11 hodin u Sokolovny v Líšnici. Přijďte si užít společně s námi nádhernou procházku a těšíme se na vaši hojnou účast u nás na 'Líšnickém puchýři'!

Kromě toho, v cíli na vás čeká zvláštní ocenění: všichni účastníci obdrží diplom a mohou se pak v cíli občerstvit z naší domácí kuchyně. Takže, ať už jste vyčerpaný pochodník anebo jen chodčí vychutnávající si krásy našeho kraje, máme pro vás připravený skvělý program a jídlo, které vám vrátí energii.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář