Intimní texty s lehkou nadsázkou a humorem

0

evolet, dan vertígo, hudební tvorba, nominace v cenách rádia fm, optimalizace pro vyhledávače (seo), blog, region24


Evolet a Dan Vertígo představují originální hudební tvorbu s osobitým vyjádřením a autentickými texty. Slovenská umělkyně Evolet získala nominace v cenách rádia FM, zatímco Dan Vertígo je známý svou hudební rozmanitostí.

Vystoupení se koná 13. dubna 2024 20:00 - 23:00 v hudebním klubu Duku Duku.

Eva Jurčáková, písničkářka známá pod uměleckým pseudonymem Evolet, je originální slovenskou umělkyní, která momentálně sídlí v Brně. Její hudební tvorba je silně osobitá a hodně z ní vypovídá o její současnosti a životních zkušenostech. Její texty jsou autentické, plné života a často zpracovávají vážnější témata, nicméně s lehkou nadsázkou a jiskřičkou humoru.

Evolet má na svém kontě několik úspěchů – její eponymní album, které vyvolalo pozitivní ohlasy jak u kritiky, tak u fanoušků, bylo nominováno v cenách slovenského rádia FM v prestižních kategoriích album roku a debut roka.

Dan Vertígo, písničkář, který momentálně působí v Holešovicích, je zase známý svou hudební rozmanitostí a unikátním stylem. Vydal dvě desky a průběžně produkuje hudební klipy a singly. Jeho tvorba je ovlivněna mnoha hudebními styly, od Mňágy přes Traband a ZNC až po Green day a Nirvana.

Dan Vertígo je skvělým ukázkou toho, jak může neotřelé umělecké vyjádření obohatit hudební scénu. Na jeho koncertech je možné zažít melodickou smršť, dunivý kopák i bezbřehou slovní improvizaci, která dokáže publikum pokaždé překvapit.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář